شرایط احداث پمپ بنزین سیار

شرایط احداث پمپ بنزین سیار به چه صورت می باشد؟

راه اندازی پمپ بنزین سیار

شرکت های جدید ایده های درآمدزای منحصر به فرد و جذابی هستند که در بسیاری از موقعیت ها می توانند کاملاً سودآور باشند. برای مثال، راه‌اندازی یک پمپ بنزین سیار، امروزه یکی از جذاب‌ترین راه‌های جدید اما بالقوه سودآور برای تولید پول نقد است. برای راه اندازی چنین کسب و کاری باید شرایط ساخت پمپ بنزین سیار را داشته باشید. با این حال، این یک مشکل دشوار نیست. کافی است با سرمایه اندکی تلاش کنید و مجوز پمپ بنزین سیار را از مراجع ذیربط دولتی تامین کنید. اکنون فقط شما و یک تجارت جذاب هستید که یک حساب درآمدزا خواهید داشت.

در این مقاله به بررسی پیش نیازهای ساخت پمپ بنزین سیار بر اساس تجربه سایت انرژی می پردازیم. از جمله این الزامات، اخذ مجوز برای تهیه صحیح خودروی سوختی است. در هر صورت مصرف سوخت موضوعی جدی است که باید با الزامات مناسب به آن پرداخت.

همچنین همانطور که در مقاله قبل “پمپ بنزین سیار چیست؟” خواندید، گفتیم که پمپ بنزین سیار و خودرو های سوخت رسان یکی از مهمترین اجزا جایگاه سوخت هستند 

بار دیگر با پترو صنعت دژکاوه همراه باشید 

شرایط حقوقی برای کسب مجوز پمپ بنزین سیار

اولین قدم در راه اندازی پمپ بنزین سیار اخذ مجوز است. مشاغل بیشتری دارد و بدون مجوز نمی توانند محل مصرف سوخت کانتینری سیار داشته باشند. در واقع هرکسی با سرمایه گذاری قابل توجهی می تواند پمپ بنزین سیار بخرد. اما برای استفاده از آن برای راه اندازی کسب و کار، ابتدا باید مجوز پمپ بنزین سیار دریافت کنید. برای اخذ مجوز باید شرایط زیر رعایت شود:

  1. داشتن تابعیت جمهوری اسلامی
  2. نداشتن سو پیشنیه
  3. نداشتن اعتیاد به مواد مخدر

مدارکی که شما باید برای اخذ مجوز به سازمان های مربوطه ارائه دهید:

  1. کپی ای از سند زمین و یا ارائه یک مجوز معتبر از استفاده زمین
  2. ارائه کروکی زمین پیشنهادی
  3. تکمیل کردن فرم درخواست مربوط به احداث پمپ بنزین
  4. دریافت مجوز موافقت سازمان حمل و نقل پایانه های برای احداث جایگاه سیار در جاده های مواصلاتی
  5. تحویل دادن نقشه های اجرایی برای احداث جایگاه
  6. تحویل اسناد قانونی شرکت بهره بردار جایگاه سوخت سیار

مجوز پمپ بنزین کانتینری سیار پس از بررسی کامل مدارک ارسالی مطابق با شرایط پیشنهادی صادر می شود. این همه در جهت آماده سازی برای اخذ مجوز پمپ بنزین سیار است. با این حال، پس از ساخت و ساز، برای استفاده از ملک باید مجوزهای اضافی تحت عنوان مجوز بهره برداری را تضمین کنید.

شرایط احداث پمپ بنزین سیار

برای اخذ مجوز باید مدارک قانونی ارائه شود. با این حال، پارامترهای خاصی وجود دارد که بر ساخت یک پمپ متحرک حاکم است که شامل تمام عناصر مکانیکی برای پمپ است. حفظ مجوزهای قانونی برای راه اندازی یا ویژگی های ایستگاه سیار فقط ضروری نیست. بلکه الزامات فنی و اجرایی مختلف باید در محل ساختمان پروژه برآورده شود.

  • سند ثبت زمین برای احداث پمپ بنزین کانتینری ارائه شود. این سند می تواند مجوز رسمی از یک سازمان دولتی مانند شهرداری، منابع طبیعی، راه و ترابری ،مجوز اثبات صلاحیت احداث پمپ بنزین سیار در حوزه مرتبط با آن سازمان و … باشد.
  • ارائه کروکی کامل زمین پیشنهادی
  • اخذ تصمیم نهایی در خصوص احداث جایگاه سوخت کانتینری سیار از سازمان حمل و نقل و انتقال پایانه های شهری
  • ارائه نقشه اجرایی از پمپ بنزین سیار

محدودیت‌ها و الزامات برای احداث پمپ بنزین سیار

معیارهای ساخت پمپ بنزین سیار کانتینری، نمونه هایی از مکان های حساس شهری یا بین شهری است که تمامی الزامات اصلی طراحی پمپ بنزین ثابت را برآورده می کند. این مکان حاوی مقدار قابل توجهی بنزین خودروی شخصی است و شرایط ایمنی و همچنین معیارهای شهرسازی و جاده سازی را ضروری می کند.

  • پمپ بنزین سیار نباید در نزدیکی مدارس، مراکز آموزشی، امکانات پزشکی، سالن های ورزشی، رستوران ها، هتل ها یا سایر سازه های مشابه ساخته شود. اصولاً با حضور بیش از 50 نفر نمی توان این وضعیت را طراحی کرد.
  • پمپ بنزین سیار نباید در نزدیکی یا مجاور مناطق مسکونی، تأسیسات حساس دولتی، انبارهای مواد قابل احتراق یا خرده فروشان اصلی قرار گیرد.
  • پمپ بنزین کانتینری متحرک باید حداقل 15 متر دورتر از هر مغازه یا مرکز خدمات شهری یا بین شهری نصب شود. این دسته شامل هر منطقه بین شهری مانند رستوران ها، تعمیرگاه ها، نانوایی ها و … می شود.
  • محل نصب پمپ بنزین سیار باید امکان دسترسی سریع و آسان به حمل و نقل سوخت را فراهم کند.
  • محل نصب پمپ بنزین سیار نباید در محدوده خطوط برق فشار قوی هیچ سیستم شهری یا بین خطوط لوله آب و گاز باشد. در عین حال، قرار دادن بنزین کانتینری در محدوده رودخانه ممنوع است.
  • پمپ بنزین کانتینری سیار باید در محل مناسبی در جاده با دید کامل و جای پارک کافی قرار گیرد. این مکان شهری مجاز به قرار گرفتن در نزدیکی تقاطع های جاده یا پیچ های تند نیست.

شرایط دریافت مجوز تأسیس

 

  1. ارائه کارت خدمت، گواهی معافیت دائم پزشکی یا معافیت کفالت
  2. اولویت با خانواده شهدا و جانبازان است.
  3. پرداخت رسید پیش پرداخت برای حسن انجام کار
  4. ارائه سند محضری مبنی بر عدم اعتراض نسبت به درآمد محصول.
  5. ارائه خدمات رسمی شهری برای تبدیل سوخت سیار در خارج از محدوده شهری
  6. پس از بررسی و پذیرش مدارک، مجوز نصب پمپ بنزین سیار به نام شخص حقیقی یا حقوقی صادر می شود. تا زمان اعطای حق بهره برداری، متقاضی حق واگذاری پروانه به شخص یا شخص حقوقی دیگر را ندارد.
  7. مجوز ایجاد پمپ بنزین سیار کناری فقط شش ماه اعتبار دارد و باید در این مدت جایگاه پمپ بنزین ساخته شود. در غیر این صورت، می توانید با ارائه مدارک و نشان دادن پیشرفت پروژه، مجوز را تمدید کنید.
  8. عملکرد پمپ بنزین خود مستلزم اخذ مجوزهای لازم است.
  9. جایگاه سوخت سیار 24 ساعته و هفت روز هفته باز است. آیا متقاضی می تواند در هر زمانی از شبانه روز درخواست عدم حضور نامه بدهد؟ اپراتور ممکن است در صورت توافق هر دو طرف، شیفت کاری را تنظیم کند.
  10. این مرکز دارای سیستم امنیتی الکترونیکی و همچنین دوربین مدار بسته می باشد.

 

پمپ بنزین سیار با توجه به کاربردی که دارد و اهمیت بالا حتما بایستی شناختی کاملی به قوانین و شرایط آن داشت. پترو صنعت کاوه ارائه دهنده انواع تجهیزات جایگاه سوخت است. برای دریافت مشاوره، استعلام و اطلاع از قیمت، از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان پترو صنعت کاوه در ارتباط باشید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مقالات